Monday, 7 January 2013

PERCUTIAN PERTAMA 2013

Selamat tahun baru untuk semua. rasanya tak terlambat walaupun dah nak masuk tengah bulan. Harap2 tahun ini, kita semua lebih cemerlang daripada tahun yang sebelumnya. Tutup buku lama dan mulakan dengan buku baru. Tetapi kalau buku lama ada banyak perkara yang belum terlaksana so tepuk kepala cari punca. Ingat semua masalah boleh diatasi. SELAMAT TAHUN BARU 2013.

Ok nak cerita pasal percutian pertama kami, PALACE OF THE GOLDEN HORSES, Kuala Lumpur tempat yg dipilih. Sebenarnya percutian kali ini disebabkan en Harith yg request kat daddy nak tidur hotel. Cari punya cari dapat kat sini. Jadilahkan dapat tidur 1 malam. Memang happy muka en Harith. Seronok tengok gelagat anak2ku ini. Terhibur rasanya walaupun penat.

Jom Layan Gambar....


..


2 comments:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


zana said...

ok.. nanti kalau saya nak pergi indonesia... saya akak contact kamu...terima kasih